12 Ekim 2011 Çarşamba

HAMDİ NEDEN GÖZLÜK TAKIYOR?

         Kaknüs çocuk yayınları karakter eğitimi seti Hamdi serisi. Seri altı kitaptan oluşmaktadır. Kitaplar okul öncesi hat daha ilkokulda ki çocukları karşılaşa bileceği sorunları ele almaktadır. Kitaplar boy, kilo, utangaçlık, üşengeçlik, dikkatsizlik ve bizim sitede tanıtımı yapmakta olduğumuz gözlük kullanan Hamdi’yi anlatacağız.
         Hamdi adında sevimli bir tavşanın başından geçen olayları konu alan harika bir serinin ilk kitabı Hamdi Neden Gözlük Takıyor? Acaba neden gözlük takıyor?



Kitapta sevimli Hamdi’nin bu soruna nasıl çözüm bulduğunu, böyle bir sorunla karşılaşınca nasıl davranılması gerektiğini anlatmaktadır. Kitapta gözlük takmanın neden gerekli olduğunu ve gözlük takan bir arkadaşına nasıl davranması gerektiğini okul öncesi çocuğunun anlayacağı şekilde anlatılmaktadır.
Bu kitap hem anne babalara, hem de çocuklara farklı deneyimler kazandırıyor. Çocuğunuzla birlikte okuyacağınız, okurken Hamdi’nin duygularını hissedeceğiniz etkili bir kitap



Hamdi okumayı çok seven sevimli bir tavşanmış. Ama bir gün en sevdiği kitabı artık okuyamıyormuş. Kitaba çok yaklaşsa bile kitaptaki yazılar göremiyormuş. Aha zavallı bizim Hamdi. En sevdiği kitabı artık okuyamayacak mı? Bizim Hamdi buna nasıl dayansın. Acaba Hamdi bu sorununu nasıl çözümleyecektir.  

Blogger templates

Blogroll

Popular Posts

 
Copyright 2009 Mini Renkli Makine. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree